Newsletter

RE/MAX RIJEKA vs RE/MAX PULA
Dana, 11. lipnja 2011. godine, u Rijeci, održan je malonogometni susret i druženje RE/MAX-ovih ureda iz Rijeke i Pule. Nakon višemjesečnih najava i mukotrpnih priprema, uslijedio je trenutak istine, i odgovor na pitanje koja strana Učke ima nogometni primat. Cure iz oba tabora zauzele su navijačke položaje, te je utakmica mogla početi.

Iako je tijek utakmice ponudio mnogo žustrine, naboja, i vrhunskih poteza, konačni rezultat nije ni toliko bitan, s obzirom da pravi pobjednici nisu RE/MAX-ovi nogometaši, već RE/MAX-ovi veterani koji su pripremili utakmicu poslije utakmice, a rezultat svega bio je vrhunski roštilj, zabava, i druženje.
Sve u svemu, ovakav vid susreta i druženja, pokazao se je kao pun pogodak, te ubrzo očekujemo revanš na Istarskom poluotoku.

[X] Zatvori
Slažem se RE/MAX Svijet nekretnina Pula, Istra koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Ovdje saznajte više o kolačićima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.