Newsletter

Partneri

O nama


Dobrodošli u najveću Agenciju za promet nekretnina na svijetu!
Naša organizacija posluje u više od 72 zemlje svijeta, a više od 120 000 profesionalaca svakodnevno je na usluzi svim našim klijentima.

RE/MAX Svijet nekretnina u Puli jedan je od prvih ureda otvorenih u Hrvatskoj.
Gradimo prijateljske i dobre odnose s našim klijentima, lokalnom zajednicom, poslovnim partnerima i kolegama, a visoka profesionalnost našeg brokera nadilazi očekivanja kupaca i pozitivno utječe na način trgovanja na hrvatskom tržištu nekretnina.

VIZIJA
Postati lider na tržištu nekretnina. Postići maksimalno zadovoljstvo kupaca i lojalnost, fokusirajući se na njihovim stvarnim potrebama.
Osigurati potpunu transparentnost i sigurnost za sve one koji žele kupiti ili prodati nekretnine.

VRIJEDNOSTI
Nudimo Vam tim stručnjaka koji stalno raste i usavršava se.
Zajedno sa našim partnerima, klijentima i poslovnim suradnicima, stvaramo pouzdani tim agenata koji imaju zajednički interes izaći u susret potrebama kupaca i prodavatelja.
Cilj naših agenata je naći za Vas najpovoljnije uvjete prodaje i kupnje, osigurati Vam pronalazak nekretnine, pravnu pomoć, provjeru stanja u zemljišnim knjigama i pratiti Vas od samog početka do zaključenja kupoprodajnog ugovora te predaje nekretnine novom vlasniku.
Garantiramo našim klijentima visoko etičko ponašanje i profesionalnost prema kojem djelujemo u skladu sa kodeksom RE/MAX-a.

Pozivamo Vas da nađete pravu nekretninu za sebe na našoj Internet stranici www.remax-svijetnekretnina.com

Nudimo Vam nekretnine po cijeloj Istri, stambene i poslovne namjene, nekretnine za najam te nekretnine za zamjenu.

Radno vrijeme našeg ureda je svakim radnim danom od 08:30-16:30h, te subotom, nedjeljom i praznicima prema dogovorenom terminu.

Dođite i posjetite naš ured i naći ćete ne samo iskustvo i znanje pojedinca, već podršku i suradnju mnogih, sve osoblje i podružnice u RE/MAX Hrvatska, RE/MAX Europe i RE/MAX International stoje Vama na usluzi!

RE/MAX Svijet nekretnina
Mletačka 12
52100 Pula, Istarska županija

Ured: +385 52 638 222
Fax: +385 52 638 220
E-mail: ured@remax-istra.hr 
Web: www.remax-svijetnekretnina.com

Opći uvjeti poslovanja


 
[X] Zatvori
Slažem se RE/MAX Svijet nekretnina Pula, Istra koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Ovdje saznajte više o kolačićima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.